АКЦИСКИ ЦЕНИ ДО КРАЈОТ НА 2018!
 
 
 

Драги корисници и колеги,
 
Припремивме за Вас промотивни цени на одбрани линии и производи од нашиот асортиман. Погледнете ги акциските цени и остварете
25% попуст на сите антитела, 25% попустна oдбрани китови за изолација на нуклеински киселини, до 50% попуст на одбрани SYBR GREEN master mix-ови и PCR пластика, како и до 25% на одбраниинструменти и пакети на PCR апарати и пластика. Исто така проверете со кој потрошен материјал за PCR на акција добивате и прајмери до 250 нуклеотиди ГРАТИС! Промотивната акција трае до 31.12.2018. Одберете една од понудените категории или преземете до целиот каталог на крајот од newsletter-от.
 

Размислувате за тоа да произведувате антителасамостојно? Ве интересираат сите информации за производство, изолација, фрагментација и означување на антитела? Погледнете во нашата едукативна секција подолу!
Воедно проверете и кои корисни
новости од светот на Thermo Fisher Scientific ги издвоивме за Вас.

Срдечен поздрав,

Ваши Биосистеми

 
 
                 ANTIBODIES
     NUCLEIC ACID PURIFICATION
 • More than 74.000 antibodies
 • Primary and secondary
 • Matched antibodies

Прегледајте ја базата на антитела.

Ве молиме преземете ги акциските цени овде.
 • GeneJET kits (column-based)
 • MagJET (magnetic bead-based)
Ве молиме преземете ги акциските цени овде
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
 
      SYBR GREEN MASTER MIX
                 PCR PLASTICS
 • Passive reference dye ROX
 • Upgraded
 • NO passive referece dye ROX
Ве молиме преземете ги акциските цени овде.
 • Thermal Cycler
 • Compatible with Applied Biosystems instruments
Ве молиме преземете ги акциските цени овде.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
 
                 INSTRUMENTS
PCR CONSUMABLES WITH FREE CUSTOM DNA OLIGO'S PACK
 • MINIAMP PLUS THERMAL CYCLER 5 YEAR WARRANTY
 • MINIAMP PLUS THERMAL CYCLER + PLASTICS 5 YEAR WARRANTY
 • QUBIT 4 FLUOROMETER STARTER KIT
Ве молиме преземете ги акциските цени овде.
 • Amplitaq Gold 250U +Gold Buffer+MGCI2
 • MicroAmp 8-Tube Strip with attached domed caps, 0.2 mL
Ве молиме преземете ги акциските цени овде.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
                             Преземете го целиот каталог со акциски цени до крајот на 2018.
 
 
                                                         ЕДУКАЦИЈА
 
                        ANTIBODY PRODUCTION AND PURIFICATION GUIDE
The updated Antibody Production and Purification Technical Handbook is an essential resource for any laboratory working with antibodies. The handbook provides an overview of antibody structure and types, as well as technical information on the procedures, reagents and tools used to produce, purify, fragment and label antibodies.

Download now »
 
 
                                                           НОВОСТИ
 
                         NEW: Nature Insideview featuring iBright
Hot off the press. Read the Nature Insideview article featuring our own Hergersberg Christoph and the Invitrogen™ iBright™ Imaging Systems.

Find out how our iBright imagers can dramatically simplify and improve the western blot data acquisition and archival process.

Download now »